Corey Feldmanin uusi musiikkivideo on erikoinen näky – matkii Michael Jacksonia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalaisen näyttelijä Corey Feldmanin uran huiput koettiin 1980-luvulla, jolloin hän valloitti maailmaa lapsitähtenä. Myöhempinä vuosina mies on ollut otsikoissa henkilökohtaisen elämänsä ongelmien takia.

Nyt 41-vuotias Corey on tekemässä paluuta musiikin pariin. Corey Feldman’s Truth Movement -nimellä vuosien varrella neljä levyä julkaissut näyttelijä on julkaissut uuden kappaleen. Ascension Milennium -kappaleen musiikkivideo on myös julkaistu YouTubessa.

Videolla entinen lapsinäyttelijä kävelee talossaan puolialastomien naisten seurassa. Feldman nousi kymmenisen vuotta sitten otsikoihin sen takia, että hän vietti paljon aikaa pedofiliksi epäillyn Michael Jacksonin kanssa. Tuoreella videollaan näyttelijä esittää edesmennyttä poptähteä tanssimalla tämän tunnetuksi tekemissä vaatteissa.

Corey Feldman väitti joutuneensa lapsena pedofilian uhriksi lapsitähtivuosinaan. Hänen mukaansa Hollywoodin suurin salaisuus on pedofilia. Mies oli läheisissä väleissä kasvuvuosinaan myös pedofiliasta epäillyn Michael Jacksonin kanssa. Kun poppari joutui toiseen oikeudenkäyntiinsä 2000-luvun puolella, alkoi Feldmankin kyseenalaistamaan heidän välejään.