Uusi ihmedieetti hämmentää – laihduta hengittämällä oikein!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Erilaisia ja toinen toistaan häkellyttävämpiä dieettejä keksitään jatkuvasti painonpudottamisen helpottamiseksi. Nyt eräs japanilaismies on noussut otsikoihin oman, lievästi sanottuna eriskummallisen dieettinsä takia. Se perustuu ainoastaan hengittämisen terveysetuihin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Dieetin kehittäjä Miki Ryosuke on entinen näyttelijä, joka on vaihtanut näyttelemisen dieettigurun elämään. Miehen mukaan hänen Long Breath Diet -laihdutuskuurinsa auttaa ihmisiä pudottamaan painoa ainoastaan hengittämisen avulla. Dieetissä tulee joka päivä hengitellä miehen ohjeiden mukaan kahdesta viiteen minuuttia, Oddity Central kertoo.

Long Breath Diet perustuu käytännössä hengittelyn lisäksi lihasten jännittämiseen. 55-vuotias Ryosuke keksi erikoisen dieettinsä kokeiltuaan erilaisia hengitystekniikoita selkäkivun selättämiseksi. Japanilaismies huomasi, että harjoitettuaan ahkerasti erilaisia hengitystekniikoita, hän oli laihtunut.