Shakiralle voitto oikeudessa – säästyi miljoonakorvaukselta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Shakira oli taannoin otsikoissa hänen ex-poikaystävänsä, Argentiinan entisen presidentin pojan Antonio De La Ruan, haastettua hänet oikeuteen. Mies vaati Shakiralta 100 miljoonan dollarin, eli noin 80 miljoonan euron, vahingonkorvausta sopimusrikkomuksista.

Shakira voi vihdoin huokaista helpotuksesta. E! News -verkkosivuston mukaan Kalifornian korkein oikeus on hylännyt laulajatarta vastaan nostetut syytteet. Shakira ilmoitti aikaisemmin, että Antoniota ei koskaan nimetty tähden manageriksi, eivätkä he olleet allekirjoittaneet mitään, minkä peruteella mies voisi väittää toisin.

– Olen kiitollinen siitä, ettei tuomioistuin anna tällaisten perusteettomien oikeusjuttujen jatkua. Olen mennyt eteenpäin elämässäni, enkä voisi olla onnellisempi. Toivon, että tämä ahdistelu loppuu nyt, Shakira julisti.

Shakira alkoi seurustella Argentiinan entisen presidentin pojan Antonio De La Ruan kanssa vuonna 2000. Heidän suhteensa päättyi viime vuonna 11 vuoden yhteiselon jälkeen. Shakiran mukaan eropäätös tapahtui sovussa. Nykyisen kultansa laulajatar tapasi Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kisojen juhlallisuuksissa. He saavat pian yhteisen lapsen, jonka uskotaan syntyvän lähiviikkoina.