Tällaista elämä olisi ilman mobiililaitteita – katso hulvaton video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Televiestintään keskittyvä Qualcomm-yritys on aiemmin kerännyt huomiota kekseliäiden ja hauskojen mainostensa johdosta. Nyt yhtiö kohahduttaa hauskalla videolla, jolla he pohtivat sitä, minkälaista elämä olisi nyky-yhteiskunnassa ilman mobiililaitteita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTube-videolla esimerkiksi pelien pelaaminen on havainnollistettu ihmisiä päin lentävillä palloilla. Myös Facebook on saanut oman viittauksensa, sillä videolla nähdään kuinka vaikeaa oman seinän päivittäminen olisi ilman nykyteknologiaa. Humoristinen video naureskelee tämän hetken arkipäiväisille toiminnoille.

Muun muassa sähköpostien lähettäminen olisi luonnollisesti hieman erilaista ilman mobiililaitteita. Jos video vastaisi todellisuutta, roskaposteja saatettaisiin vihata jopa enemmän kuin tällä hetkellä. Hauska The World Without Mobile -video on kerännyt tähän mennessä jo 2,3 miljoonaa katselukertaa.