Viranomaisetkin ymmällään: ”Avaruusolennot tappoivat lehmäni!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu jatkuvasti uutisia väitetyistöä UFO-havainnoista, jotka eivät liity pelkästään taivaalla nähtyihin tunnistamattomiin lentäviin esineisiin. Jotkut ihmiset väittävät joutuneensa avaruusolentojen sieppaamiksi lääketieteellisiä kokeita varten.

Joidenkin väitteiden mukaan samaiset avaruusolennot olisivat ihmisten lisäksi kiinnostuneita myös kotieläimistä ja karjasta. Yhdysvaltalain Missourissa asuva maanviljelijä Lyn Mitchell uskoo, että ulkoavaruuden voimat olisivat vastuussa hänen lehmiensä oudoista kuolemantapauksista.

KSHB-kanavan mukaan eläimiltä on leikattu pois erilaisia ruumiinosia, kuten kieliä, korvia, utareita ja sukupuolielimiä. Mitchell väittää tätä tapahtuneen jo joulukuusta 2011 lähtien. Viimeisimmät lehmien oudot kuolemantapaukset tapahtuivat Mitchellin maatilalla heinäkuussa.

Viljelijä löysi yhden lehmistään kuolleena outoihin viiltohaavoihin, ja vastaavanlainen kuolemantapaus tapahtui paria viikkoa myöhemmin. Lynin mukaan eläinten haavat näyttivät kirurgisesti tehdyiltä, eivätkä ruumiit olleet verisiä. Paikalliset viranomaiset ja eläinlääkärit eivät pystyneet selittämään tapauksia.

Paikallisen KMOX-uutissivuston mukaan myös poliisit ovat valmiita harkitsemaan sitä mahdollisuuta, että avaruusolennoilla olisi näppinsä – tai lonkeronsa – pelissä oudoissa tapahtumissa. Paikallisen poliisipäällikön, Robert Hillsin mukaan heidän täytyy tutkia tapauksien kohdalla jokaista mahdollisuutta.

– Jotkut ihmiset uskovat, että avaruusolennot liittyvät tähän, ja toisaalta jotkut uskovat okkultistien olevan asialla. Olemme jutelleen muidenkin ihmisten kanssa, joiden lehmiä on kuollut samalla tavalla. Tiedämme myös, että tänä vuonna Missourissa on kuollut muutama lehmä torajyväsienen myrkyttäminä. Emme vain ole pystyneet päättelemään, mikä nämä lehmät tappoi, Robert Hills toteaa.