Exä tatuoi Kardashianin sukunimen takapuoleensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Robert Kardashian nousi hiljattain otsikoihin, koska hänen siskonsa ei päästänyt miestä tapaamaan pientä North West tyttöä. Tällöin syyksi arveltiin miljoonaperijäveljen pahoinpitelytaustaa. Nyt miehen entinen tyttöystävä on kertonut julkisesti katuvansa suhteesta kaikkein eniten yhtä asiaa.

Rob Kardashianin exä Adrienne Bailon otti nimittäin miehen kanssa seurustellessaan takapuoleensa tatuoinnin, jossa komeilee entisen poikaystävän kymmenkirjaiminen sukunimi. Nyt 29-vuotias näyttelijä on paljastanut The Real -keskusteluohjelmassa vieraillessaan, että tatuoinnin ottaminen oli yksi hänen elämänsä typerimmistä päätöksistä.

Robert Kardashian sai vastikään syytteen pahoinpitelystä, sillä hän hyökkäsi maaliskuussa naispuolisen valokuvaajan kimppuun ja varasti tämän kameran. Mies sopi asian rahallisella korvauksella. Hänellä on kymmenen sisarusta, joista tunnetuimmat ovat isosiskot Kim, Kourtney ja Khloe.