Mikä futisbeibe! Naisfutari voi olla näinkin seksikäs pelikentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijätär Brooke Vincent on tullut briteille tutuksi Coronation Street -saippuasarjan lesboroolistaan. Hän paljasti taannoin nähneensä erottisia unia Rihannasta ja toivovansa, että Rihanna kutsuttaisiin vierailemaan sarjassa hänen tyttöystävänään.

Tänään Brooke osallistui Manchesterissa The One Goal Foundation Charityn järjestämään jalkapallo-otteluun, jonka tulot ohjattiin hyväntekeväisyyteen. Futiskentän näyttävin kaunotar jäähdytteli nostelemalla paitaansa ja vilauttamalla pitsisiä rintaliivejään.

Manchesterissa syntynyt 21-vuotias Brooke Vincent on näytellyt Coronation Street -televisiosarjassa jo vuodesta 2004. Hän esittää suositussa Coronation Street -saippuasarjassa Sophie Websteriä, joka on lesbo. Brooken mielestä olisi mahtavaa, jos päihdeongelmainen räppäri Snoop Dogg esiintyisi saippuaoopperasarjassa.