Suosikkinäyttelijät jättävät MTV3:n hittisarjan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Parks and Recreation -komediasarja on hauskuuttanut yhdysvaltalaiskatsojia jo viiden tuotantokauden verran. Suomessa sarjaa on voinut seurata Puisto-osasto -nimellä esitettynä MTV3 Komedia -kanavalla. Nyt kaksi sarjan päätähteä poistuu sarjasta.

Chris Traeger ja Ann Perkins -hahmot poistuvat sarjasta seuraavan tuotantokauden aikana Rob Lowen ja Rashida Jonesin lähtiessä sarjasta. Näyttelijöiden poistuminen tullaan käsittelemään kuudennen tuotantokauden 13. jaksossa, BuzzFeed-sivusto kertoo. Rob Lowe on tähdittänyt sarjaa sen toisesta tuotankokaudesta asti.

Rashida Jones sen sijaan lukeutuu sarjan alkuperäiseen näyttelijäkastiin. Kumpikaan näyttelijöistä ei jää pimentoon sarjasta lähtemisensä jälkeen, vaan heillä on tiedossa uusia projekteja. Jones alkaa tuottamaan televisiosarjaa Warner Bros. Televisionille, kun Lowe taas tulee esittämään John F. Kennedyä tulevassa Killing Kennedy -televisioelokuvassa.

– Rakastamme sekä Rashidaa että Robia, ja olemme surullisia heidän lähtönsä johdosta, ohjelman tuottaja Mike Schur kommentoi sivustolle.