Tiffany Stanleyn pikkumekko paljasti liikaa Playboy-bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiset ja brittiläiset televisiotähdet ovat yleensä suoraan maailmanlaajuisesti tunnetuja, koska maiden markkinat ovat niin suuret. Monissa pienemmissä maissa on sen sijaan lukemattomia suosikkitähtiä, jotka odottavat kansainvälistä läpimurtoaan. Yksi heistä on Tiffany Stanley.

Irlantilainen televisiotähti Tiffany Stanley on nyt suunnannut Yhdysvaltoihin, jossa hänet kuvattiin eilen Playboy Midsummer Night’s Dream Party -juhlissa. Tiffany oli pukeutunut teeman mukaisesti melko paljastavaan asuun, joka lopulta paljastikin kaunottaren takapuolen tämän noustessa autoon.

Irlantilainen Tiffany Stanley tunnetaan kotimaassaan parhaiten RTE-kanavalla esitettävän Republic of Telly -ohjelman tähtenä. Aiemmin hän on kuitenkin ollut mukana monissa muissakin televisiosarjoissa, kuten ICA Bootcamp, Ireland AM ja Xpose sekä elokuvassa Honeymoon for One.