Gillian Anderson: ”Salaiset kansiot -elokuva olisi kiva”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen X-Files, eli Salaiset kansiot, oli yksi 1990-luvun suosituimmista televisiosarjoista. Sarjan agentteja, Fox Mulderia ja Dana Scullya, esittävät näyttelijät David Duchovny ja Gillian Anderson nousivat sarjan myötä suuriksi tähdiksi.

Näyttelijäkaksikko nähtiin äskettäin San Diegossa pidetyillä Comic-Con -sarjakuvafestivaaleilla. Anderson ja Duchovny pyydettiin paikalle Salaiset kansiot -sarjan 20-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Näyttelijät valottivat tapahtumassa suosikkisarjan mahdollista tulevaisuutta.

Gillian vastasi kysymykseen sarjan mahdollisesta jatkamisesta kieltävästi, mutta kaunotar ei lytännyt kokonaan ajatusta Salaiset kansiot -jälleennäkemisestä. Neitokaisen mukaan ”elokuva olisi kiva”, Daily Mail uutisoi. Suosikkinäyttelijät ovat tähdittäneet scifi-sarjan lisäksi kahta sarjaan pohjautuvaa elokuvaa.

David Duchovny kommentoi aihetta sanomalla, että hän on aina ajatellut että he tekisivät vielä töitä yhdessä, Huffington Post uutisoi. Sarjan luoja Chris Carter vastasi vältellen kysymyksiin mahdollisesta kolmannesta X-Files -elokuvasta. Miehen mukaan se olisi ”rankkaa, rankkaa työtä”, josta innostumiseen tarvitsee hyvän syyn.