Nyt tarkkana lenkillä! Koiria tappavia makkaranpaloja levitetty Tampereen alueelle

Ohhoh! · Stara.fi

Koirien vihaajat ovat olleet kuluvana vuonna liikkeellä erityisesti Pirkanmaan alueella. Kerroimme keväällä kuinka Tampereelta ja Pirkkalasta löydettiin runsaasti rotanmyrkyllä terästettyjä herkkupaloja. Esimerkiksi Big Brotherista tuttu Iida menetti tuolloin koiransa myrkytykseen.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Nyt Tampereen keskustan tuntumasta on jälleen löytynyt rotanmyrkyllä täytettyjä makkaroita. Parhaillaan Facebookissa leviää varoitus, jonka mukaan tappavia makkaranpaloja on löydetty useita ainakin Kalevan alueella Pellervonkadulla.

Myrkkymakkarat on piilotettu usein pensaiden juurelle, josta ihmisten on niitä vaikea havainnoida. Todennäköistä on, että myrkkyä on levitetty myös laajemmalle keskustan alueella. Myös muissa kaupungeissa on syytä pitää silmät auki koirien kanssa lenkkeillessä. Soita tietosi poliisille, mikäli sinulla on tietoja tai havaintoja myrkyn levittäjästä.