Gepardi hyökkäsi suosikkinäyttelijän kimppuun: ”Päätin, että näin sitten kuolen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen koomikko Adam Sandler on tehnyt monia ikimuistoisia komediaelokuvia. Siltikään miestä ei näy viihdeuutisten otsikoissa, koska hän panostaa rauhalliseen perhe-elämään.

Nyt 46-vuotias näyttelijä kertoi olleensa safarilla Afrikassa, kun häntä pyydettiin ruokkimaan gepardia paljain käsin. Kohtaaminen muuttui kuitenkin painajaiseksi, kun eläin hyppäsin hänen kimppuunsa.

– Tämä on tositarina. Menin sinne, ja he päästivät minut gepardin seuraan. Sanoin, että annan sille vettä käsilläni. Se meni vähän pieleen. Kun eläin hyppäsi päälleni, päätin vain antaa sen syödä minut. En voinut taistella vastaan. Päätin, että näin sitten kuolen, kertoi Adam Sandler David Lettermanin juontamassa keskusteluohjelmassa.

Adam Sandler perusti vuonna 1999 Happy Madison Productions -studion, jonka kanssa on kuvannut suurimman osan menestyselokuvistaan. Hän käyttää usein samoja näyttelijöitä projekteissaan. Kyseiset henkilöt ovat myös tähden ystäviä. Tiimiin kuuluvat muun muassa Henry Winkler, Rob Schneider, David Spade, Kevin James, Chris Rock, Steve Buscemi, Jon Lovitz ja Nick Swardson.