Jennifer Flavin on huipputimmi kaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan näyttelijä-ohjaaja Sylvester Stallone tunnetaan erityisesti kovaotteisista toimintarooleistaan elokuvasarjoissa, kuten Rambo ja Rocky. Viime vuonna 36-vuotiaan poikansa menettänyt tähti on naimisissa 44-vuotiaan Jennifer Flavinin kanssa.

Jennifer Flavin viettää 45. syntymäpäiviään muutaman viikon päästä, mutta hän on edelleen fyysisesti huippukunnossa. Tämän todistavat esimerkiksi tuoreet paparazzikuvat, joissa Flavin nähdään luksusjahdilla pukeutuneena bikineihin ja hihattomaan paitaan. Kuvat otettiin Ranskan Saint-Jean-Cap-Ferratilla, jossa Stallonen perhe oli viettämässä aurinkoista lomaansa.

Sylvester Stallone on ollut kolme kertaa naimisissa. Hän sai edesmenneen poikansa Sage Moonbloodin ja Seargeohin ex-vaimonsa Sasha Czakin kanssa. Toimintatähti on ollut onnellisesti naimisissa ex-malli Jennifer Flavinin kanssa jo vuodesta 1997. Pariskunnalla on kolme tytärtä, Sophia, Sistine ja Scarlet. Mies tunnetaan parhaiten Rocky ja Rambo-elokuvasarjoista.