Rita Rusicilla on aikaa rentoutua rantalomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Rita Rusic on ollut jo parin vuoden ajan seuratuimpia ikäryhmänsä edustajia ainakin maailman uimarannoilla. Reilusti yli viisikymppinen kaunotar on osoittanut, että bikinivartalo voi olla upeassa kunnossa myös tässä ikäryhmässä.

Parhaillaan Rita ja hänen miesystävänsä Riccardo nauttivat lomastaan Miami Beachilla, jossa heidät kuvattiin eilen tiiviisti toistensa seurassa. He eivät päästäneet toisistaan edes yhteisen uintireissun aikana.

53-vuotias italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.