Talokauppa kannatti – asunnosta löytyi varsinainen aarre

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on usein tapana, että asunnot vuokrataan ja myydään kalusteineen. Nyt erään perheen tuore talokauppa osoittautui ainakin perheen jälkikasvun mielestä varsinaiseksi lottovoitoksi, sillä asunto oli sisustettu lähinnä Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat -sarjaan liittyvällä tavaralla.

Asunnon sisustuksessa oli käytetty suuria patsaita, tauluja, figuurinukkeja ja keräilyharvinaisuuksia. Turtles-tavaran lisäksi uudessa kodissa oli paljon Star Wars -aiheista tavaraa suurine patsaineen.

Poika julkaisi kuvia uudesta talosta Imgurissa ja kertoi, että asunto sijaitsi Etelä-Kaliforniassa. Moni epäilee, että asunnon omistaja on menehtynyt, sillä tuskinpa kukaan jättäisi moista aarrekokoelmaa taakseen edes muuttamisen yhteydessä.