Dustin Hoffman sairastui syöpään

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hollywood-tähti Dustin Hoffman on vuosien varrella noussut yhdeksi alan arvostetuimmista tähdistä. Mies muistetaan muun muassa Sademies ja Kramer vastaan Kramer -elokuvista, joista hän myös voitti parhaan miespääosan Oscarit.

Nyt 75-vuotiaan konkarinäyttelijän uutisoidaan sairastuneen syöpään. Näyttelijän edustaja on kertonut People-lehdelle, että Hoffmanin syöpä havaittiin hyvissä ajoin. Julkisuuteen ei ole kerrottu millaiseen syöpään menestysnäyttelijä sairastui.

Kaksinkertainen Oscar-voittaja leikattiin syövän johdosta. Hoffman tulee lähivuosien varrella saamaan ennalta ehkäisevää hoitoa. Suosikkinäyttelijä ei kuitenkaan aio syövänsä takia hidastaa vauhtia, sillä hän aikoo kuvata tänä vuonna vielä Esio Trot ja Boys Choir -elokuvat.

– Se havaittiin ajoissa ja poistettiin leikkauksen avulla. Dustin voi hyvin ja on hyvissä voimissa, tähden edustaja kertoo Peoplelle.

Dustin Hoffmanin näyttelijänura saavutti läpimurtonsa vuonna 1967 ilmestyneen Miehuuskoe-elokuvan myötä. Tämän jälkeen amerikkalaismies on tähdittänyt lukuisia menestyselokuvia. Konkarinäyttelijä tekee silloin tällöin rooleja myös televisiossa ja teatterissa. Hoffman on vuosien varrella saanut yhteensä seitsemän Oscar ja 13 Golden Globe -ehdokkuutta.