Mies kosi tyttöystäväänsä stadionyleisön edessä – kuinkas sitten kävikään

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kosiminen lukeutuu niihin elämän hetkiin, joista halutaan usein tehdä mahdollisimman ikimuistoisia. Eräs amerikkalaismies halusikin kosia tyttöystäväänsä tavalla, jota tämä ei tulisi koskaan unohtamaan. Tilanne jäänee kuitenkin elävämmin miehen omaan muistiin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies kosi Jessica-nimistä tyttöystäväänsä baseball-ottelun aikana. Paikalla ollut juontaja tarjosi miehelle ikimuistoisen tilaisuuden kosia vaaleahiuksista neitokaista. Davidin epäonneksi tyttöystävä ei suostunut hänen kosintaansa.

Juontaja vaikuttaa olevan hämmentynyt tilanteesta. Jeff Kellog -käyttäjän lisäämässä YouTube-videossa kuullaan, kuinka juontaja pohtii ettei näin olekaan käynyt koskaan ennen. Nolostunut kosija juoksee paikalta tyttöystävänsä lähdettyä kävelemään jo ennen häntä. Epäonnistunut kosinta on kerännyt jo lähes 600.000 katselukertaa.