Pettämissivusto paljasti: Tämä nuori kaunotar on ukkomiesten päiväuni

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesän aikana itseään vähäpukeisena musiikkivideoilla esitellyt näyttelijä-laulaja Miley Cyrus on ollut otsikoissa myös ulkomusiikillisissa merkeissä. Naisen on nimittäin kerrottu palanneen yhteen kihlattunsa Liam Hemsworthin kanssa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt pettäjien deittisivusto Ashley Madison on kysynyt käyttäjiltään, kenen julkisuuden henkilön kanssa he tahtoisivat aloittaa salasuhteen. Miley Cyrus voitti äänestyksen suvereenisti. Hänen taakseen jäivät muun muassa Mila Kunis, Jennifer Lawrence, Sofia Vergara ja Beyonce, Upproxx uutisoi.

Miley Cyrus on patsastellut otsikoissa hoikistuneen vartalonsa lisäksi uuden We Can’t Stop -kappaleensa poikkeuksellisen rohkean musiikkivideon merkeissä. Viimeksi hän esitteli vartaloaan Big Seanin tuoreella musiikkivideolla. Miley Cyrus puolusteli paljasteluaan sillä, että nykylapset tietävät jo kaiken aikuisviihteestä, eikä paljas iho hetkauta heitä suuntaan tai toiseen – kiitos internetin.