Surffarikaunottaren seksikäs lämmittely rannalla loksautti miesten leuat – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon äänestetty Anastasia Ashley on Havaijilla kasvanut ammattisurffari, jonka pronssinhohtoinen iho ja vaaleat kutrit saavat rannan miesten päät kääntymään. Nyt videolla näytetään naisen seksikäs lämmittely.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Anastasia näyttää twerkkaavan rannalla ennen surffaamista. Hänellä on kuulokkeet päässä ja nainen heiluttelee kiinteää takapuoltaan auliisti. Hän on aloittanut surffaamisen kuusivuotiaana muutettuaan Etelä-Kaliforniasta Havaijin Oahun saaren pohjoisosien surffirannoille.

Tätä nykyä nainen on voittanut lukuisia kilpailuja ja hänet on usein tituleerattu maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. 26-vuotias nainen menetti äitinsä vuonna 2008, ja hän on kertonut haastatteluissa, että rankka kokemus on vahvistanut häntä urheilijana.