Suosikkiartisti lauloi humalassa Daft Punk -hittiä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Englantilainen Florence and the Machine -bändi on niittänyt menestystä ympäri maailmaa Lungs ja Ceremonials -levyillään. Nyt indie rock -yhtyeen laulaja Florence Welch on hämmentänyt lontoolaisessa pubissa esiintymisellään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Neitokainen oli tullut katsomaan Sourberry-yhtyeen esiintymistä South London Pacific -baariin. Yhtye kertoo YouTubesssa, että Welch nousi lavalle esittämään heidän kanssaan muutaman kappaleen sound checkin aikana. Ehkä oli ihan hyvä, ettei tupa ollut esityksen aikana aivan täpötäynnä, sillä punapää olisi voinut olla paremmassakin kunnossa.

YouTubeen ladatulla videolla nimittäin näkyy, että laulajatar on saattanut nauttia hieman vettä väkevämpää ennen lavalle nousemista. Welch esittää omalaatuisen versionsa Daft Punkin hittibiisistä Get Lucky. Myös The Gossipin Standing in the Way of Control -kappale pääsi muusikon käsittelyyn.

Florence and the Machinen vuonna 2009 ilmestynyt debyyttialbumi Lungs singahti nopeasti Ison-Britannian albumilistojen kärkisijoille. Albumin myötä yhtye voitti myös parhaan uuden artistin Grammy-palkinnon. Kokoonpanon toinen julkaisu Ceremonials niitti myös kiitosta kriitikoiden keskuudessa, ja menestysalbumi toikin yhtyeelle muun muassa arvostetun Grammy-ehdokkuuden.