Teiniäidin etova suunnitelma – poseeraa vähäpukeisena kuolleen kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

MTV-kanavan Teen Mom -sarjasta tunnetuksi tullut teiniäiti Farrah Abraham on ollut runsaasti esillä neitosen Farrah Superstar: Backdoor Teen Mom -nimisen pornovideon jälkeen. Taannoin hän hankki uudet, muhkeammat silikonirinnat ja onkin esitellyt niitä varsin antoisasti julkisuudessa.

Farrah Abraham aikoo jälleen esiintyä aikuisviihteen merkeissä. Tällä kertaa hänen vastanäyttelijänsä on kuitenkin toisenlaisella tavalla jäykkä kuin voisi odottaa. Tähti tullaan näkemään Girls and Corpses -nimisen lehden joulukuun numeron kansikuvatyttönä. Kyseisessä julkaisussa nuoret, vähäpukeiset naiset poseeraavat veristen ruumiiden kanssa.

– Nämä olivat meidän kaikkien aikojen villeimmät kuvauksemme. Farrahin kuvat tulevat lyömään kaikki ällikällä, lehden päätoimittaja Robert Rhine kuvailee Radar Online -verkkosivustolle.

– Studiossa oli kuvausten aikaan helvetin kuuma, ja kiitämme siitä bikineihin pukeutunutta, ruumiin kanssa keimaillutta Farrahia, mies lisää.

Farrah Abraham ei ole ainoa kohujulkkis, joka on esiintynyt Girls and Corpses -julkaisussa. Aikaisemmin myös ”teinivaimo” Courtney Stodden on nähty lehden sivuilla irstailemassa muovisen ruumiin kanssa, Playboy-lehden ilmoitettua ensin etteivät he ole kiinnostuneita julkaisemaan hänen kuviaan.

MTV-kanavalta tuttu teiniäiti Farrah Abraham kasvatti keväällä rintamustaan C-kokoisesta D-kokoiseksi. Julkisuudella on myös toinen puolensa, sillä muodokas neitokainen on kärsinyt vakavasta päihdeongelmasta, ja siksi hänet passitettiinkin taannoin vieroitukseen ja alkoholikurssille.