Robbie Williams täytti naisen toiveen – nimikirjoitus peppuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hittibändi Take Thatin hajoamisen jälkeen vuonna 1996 menestyksekkään soolouran aloittanut Robbie Williams on nykyään rauhoittunut, perheellinen mies. Silti hiljattain tehdyt huumepaljastukset tähden menneisyydestä saivat fanit tolaltaan.

Robbiella on kuitenkin uskollinen kuuntelijakunta, ja mies keikkailee parhaillaan Euroopassa. Nyt Lone Martisen -niminen ruotsalaisfani sai kokea unelmiensa hetken, kun mies ikuisti nimmarinsa suoraan neitokaisen takapuoleen. 22-vuotias nainen aikoo tatuoida nimen kankkuunsa pysyvästi.

Femail Firstin mukaan laulajakomistus oli nähnyt yleisön seassa Lonen kyltin, jossa luki, että mikäli mies panisi nimmarin naisen takamukseen, ikuistaisi neitokainen sen tautoinniksi saakka. Unelma toteutui, kun Robbie nosti neitokaisen lavalle ja raapusti nimensä takapuoleen. 12 vuotta laulajaa fanittanut Lone myös kehaisi Facebookissa Robbien sanoneen naisen peppua uskomattomaksi.

Robbie Williams ja hänen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään.