Sähkölinjoissa roikkuvat peliohjaimet ihmetyttävät Japanissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on tapana heitellä kenkiä sähkölinjojen päälle naruistaan roikkumaan. Amerikan kaupungeissa näkeekin joka paikassa paljon johdoista riippuvia tennareita ja lenkkareita. Nyt Japanissa on aloitettu uusi trendi, jossa sähkölinjoille heitellään pelikonsolien ohjaimia.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Twitterissä on viime aikoina nähty paljon japanilaisten ottamia kuvia, joissa on sähkölinjoista roikkuvia peliohjaimia. Moni on veikannut, että joko ohjaimien heittelijät ovat tahtoneet päästä eroon vanhanaikaisista pelivälineistään tai sitten he ovat saaneet innoittajansa viime vuonna ilmestyneestä elokuvasta Indie Game: The Movie. Elokuvan julisteessa on nimittäin sähkölinjoissa killuva ohjain.

Yhdysvaltalainen kenkien heittelyperinne on lähtenyt liikkeelle jengirajojen merkkaamisesta. Sittemmin sähkölangoissa roikkuvat kengät ovat saaneet uusia merkityksiä, kuten poikuuden menettäminen. Joskus sähkölinjoilla riippuvat kengät ovat tarkoittaneet jopa huumekauppa-alueen merkkiä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram