Oksettava löytö leivästä – asiakas huomasi juuston liikkuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme uutisoineet useista tapauksista, joissa ravintoloiden ruoka-annoksista on löytynyt niihin kuulumattomia ja ällöttäviä asioita. Nyt eräs mies teki oksettavan löydön lentokentältään ostamasta voileivästä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Joel Woloshuk osti pikkupurtavaa Atlantin lentokentältä ennen Miamiin lähtöä. Hänen käteensä tarttui lentokenttäravintolan focaccia-leipä, ja paketin avattuaan hän ensin luuli, että leivän pinnalla ollut parmesaanijuusto liikkui. Lähempi tarkasteli osoitti, että leivän pinnalla kiemurteli matoja.

Channel 2 Action News -uutisohjelma kertoo, että mies oli ottanut pian yhteyttä ravintolaan ja kertoi heille kammottavasta löydöstään. Valitettavasti hän ei kuitenkaan tavoittanut ravintolan johtajaa. Hänelle kuitenkin tarjouduttiin hyvittämään leivän hinta. Joelille oli tärkeämpää, ettei samaa tapahtuisi uudestaan kenellekään. Lentokenttä on ottanut kaikki ravintolansa ja niiiden ruoantoimittajat erityistarkkailuun.