Kelly haluaa näyttää hyvältä alastomana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Destiny’s Child -yhtyeestä tutuksi tullut poppari Kelly Rowland on ollut viime kuukausina otsikoissa, koska nainen on osoittanut olevansa kateellinen entiselle bänditoverilleen Beyoncelle. Nyt neitokainen on tunnustanut olevansa oman ulkonäkönsä suurin arvostelija.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarinakin työskennellyt Kelly Rowland julkaisee pian toisen fitness DVD:n yhdessä personal trainer Jeanette Jenkinsin kanssa. Laulaja kertoi People.comille, että mikäli hän ei itse pidä alastonta vartaloaan kauniina, tuskin kukaan muukaan pitää. Siksi hän treenaa kuntosalilla ahkerasti.

Kelly Rowland nähdään parhaillaan tuoreessa Essence-lehden kannessa. Hänen mukaansa välit Beyonceen ovat erinomaiset ja kehuu supertähteä hyväksi tukijaksi.