Kiefer ”Jack Bauer” Sutherland ja Demi Moore juhlivat – paitakin lähti päältä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

24-televisiosarjasta maailmanmaineeseen singahtanut 46-vuotias näyttelijä Kiefer Sutherland päätti vaihtaa vapaalle yhdessä 24: Redemption -elokuvan vastanäyttelijänsä Demi Mooren kanssa. Silminnäkijät kertovat, että bileistä ei ainakaan puuttunut paljasta pintaa.

Näyttelijäkaksikko oli nauttinut alkoholijuomia Kanadan Calgaryssa sijaitsevassa Bear & Kilt Freehouse -nimisessä anniskeluravintolassa, kun Jack Baueria vuosikaudet esittänyt näyttelijä oli lopulta intoutunut riisumaan paitansa tanssin tiimellyksessä.

Mies oli juhlimisen ohella nautiskellut nimikkojuomaansa J & B Scotchia. Demi Moore oli lähtenyt kuitenkin aikaisemmin kotiin, TMZ raportoi. Hiljattain paljastettiin, että 24-sarjan tuottaja David Fury työstää Tyrant-nimistä pilottia uudelle 12-osaiselle 24-sarjalle. Mukana Tyrantia työstämässä on myös sarjaa aiemminkin tuottanut Howard Gordon.