Näin paljon ylimääräistä naiset pakkaavat lomamatkalleen

Matkailu Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Naisilla on yleensä matkoilla mukanaan miehiä huomattavasti enemmän vaatteita ja ehostamiseen tarvittavia tuotteita. Tuore kysely paljastaa, kuinka paljon naiset todella pakkaavat ylimääräisiä vaatteita mukaan lomamatkoille.

Debenhams-tavarataloketjun suorittaman kyselyn mukaan keskivertonainen käyttää lomalla ainoastaan kolmannesta pakkaamistaan vaatteista. Kahden viikon lomaa varten otetaan mukaan lähemmäs 150 eri vaatetta. Näistä todellisuudessa ehditään käyttää vain 57 kappaletta, Daily Mail uutisoi.

Kyselyyn vastanneista naisista 79 prosenttia myönsi pakanneensa ylimääräisiä vaatteita mukaan ”varmuuden vuoksi”. Neitokaiset myös pakkaavat mukaan enemmän aurinkorasvaa, meikkejä ja hiustuotteita kuin mitä he tietävät tarvitsevansa kahden viikon loman aikana. Lähes yksi kolmasosa vastanneista naisista myönsi joutuneensa maksamaan ylimääräisiä maksuja liian painavan matkalaukkunsa takia.

Jopa puolet maksuja kohdanneista naisista oli valehdellut kumppanilleen laukkunsa painosta, jotta tämä ei pakottaisi vähentämään mukaan otettavaa vaatemäärää. Kyselyn tulosten mukaan eniten lomalla käyttämättä jäävät erilaiset asusteet kuten hatut, huivit, korut ja laukut. Miehet sen sijaan pakkaavat keskimäärin vain 40 eri vaatekappaletta kahden viikon lomaa varten.