Bethenny Frankel pulahti rantaveteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Bethenny Frankel tunnetaan New Yorkin täydellisenä naisena. Hänen täydellinen elämäntyylinsä koki kolauksen äskettäin, kun kahden vuoden mittainen liitto Jason Hoppystä päättyi eroon.

Nyt huolet ovat hetkeksi ohi, sillä parhaillaan Bethenny lomailee Miami Beachilla. Eilen hänet kuvattiin pulahtamassa vilvoittavaan meriveteen Fontainebleau-hotellin rannalla kirkkaanpunaisissa bikineissä. Neitokainen oli paikalla markkinoimassa uutta televisiosarjaansa.

42-vuotias Bethenny Frankel on ehtinyt omien suhdesotkujensa lisäksi tukea ystäviään. Äskettäin ruokabloggari Nicholas Feitel tuli julkisuuteen kertomalla Bethennyn korvaamattomasta avusta painonpudotuksessaan. Mies onnistui julkkisystävänsä tukemana laihduttamaan 30 kiloa.