Kristen Stewart lähtee opiskelemaan – jääkö näytteleminen?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vampyyripariskunta Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde tuli äskettäin jälleen kerran tiensä päähän, kun Robert jätti näyttelijättären. Eron syynä on kukapa muukaan kuin pettämiskohussa Kristenin kanssa jo aiemminkin ryvettynyt ohjaaja Rupert Sanders.

Nyt erosta toipuva Kristen Stewart on suunnannut katseensa näyttelemisen jälkeiseen elämään. Näyttelijätär on ilmoittautunut oppilaaksi Kalifornian yliopistoon Los Angelesissa. Daily Mirror -lehti kertoo, että kaunotar tulee opiskelemaan englanninkielistä kirjallisuutta.

– Kyllä, Kristen on miljoonien arvoinen Hollywood-näyttelijätär, mutta hän harkitsee jo elämää elokuvien jälkeen. Hän haluaa valmistua ja hän haluaa saada kunnon koulutuksen, lähde kertoo lehdelle.

Parhaillaan Camp X-Ray -elokuvaa kuvaava Stewart aikoo sovitella opiskelunsa työskentelyn lomaan. Neitokaisen kerrotaan olevan ahkera lukija. Opiskelu arvostetussa yliopistossa tulee olemaan vaativaa, mutta kaunotar on lähteiden mukaan erittäin innostunut opintojensa alkamisesta.