Fanit raivostuivat One Direction -haastattelusta – tappouhkauksia toimittajalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poikabändi One Direction lukeutuu tämän hetken kuumimpiin popnimiin, mikä näkyy kokoonpanon hurjassa fanimäärässä. GQ-lehti julkaisi taannoin yhtyeen haastattelun, jossa he avautuvat esimerkiksi seksielämästään ja kiistävät homosuhdejuoruja.

GQ-lehden haastattelun avoimuus on raivostuttanut lukuisat One Direction -fanit. Toimittajien kerrotaan joutuneen jopa tappouhkauksien kohteeksi vihaisten fanien lähettämissä Twitter-viesteissä. Lehti julkaisi osan twiiteistä omilla verkkosivuillaan.

– Ymmärrättekö, kuinka moni ihmeinen haluaa kastroida tässä paskassa lehdessä työskentelevät ihmiset?, kommentoi Twitter-käyttäjä @harrehmybabe.

– Saanko puukottaa jokaista GQ:n työntekijää?, kyseli käyttäjänimi @slutynary.

– Aion pommittaa toimituksenne! One Direction -faneille ei kannata v*ttuilla!, uhkaili Twitter-käyttäjä ClaireFon1 Iso-Britannian GQ-lehdelle suunnatussa viestissä.

One Direction -fanit kokivat suuttumusta esimerkiksi lehden viidessä erilaisessa kansikuvassa esiintyviä esittelytekstejä kohtaan. Erityisesti Harry Stylesiä kuvaileva ”Hän valvoo koko yön, jotta häntä onnistaisi” -teksti oli liikaa joillekin poikabändin faneille.

– Saatte hänet kuulostamaan huoralta. Hän ei ole mikään v*tun huora, senkin typerät v*tut, käyttäjä @banginngniall_ kommentoi Twitter-viestissään.

Itse haastattelussa Liam Payne väittää, ettei yhtyeen jäsenillä ole aikaa bändäreille tai biletykselle. Harry Styles puolestaan kumosi väitteet homosuhteista, ja myöntää, että osa huhuista on melko ärsyttäviä. Louis Tomlinson on aiemmin kertonut The Sun -lehdelle, että kaksikko haluaisi vitsailla julkisesti, mutta kaikista heidän teoistaan syntyy vain erilainen juoru. Poikabändiläisten edesottamuksista on jopa tehty poikarakkaudesta kertovia nettitarinoita, joissa poptähdet pitävät keskenään orgioita.