Suosittu zombiepeli Plants vs. Zombies sai jatkoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi viime vuosien koukuttavimmista peleistä Angry Birdsin jälkeen lienee yksinkertaisella idealla toimiva Plants vs. Zombies. Moni peliä pelannut tietää, että kyseistä sovellusta on turha tuijotella vain muutaman minuutin verran, sillä peliin uppoaa helposti tunti jos toinenki.

PopGamesin kehittämän pelin idea on yksinkertainen: Estä zombien pääsy talon sisään pihalle istutettavien kasvien avulla. Pelin ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 2009, ja nyt koukuttavasta strategiapelistä on ilmestynyt kauan kaivattu kakkososa Plants vs. Zombies 2: It’s About Time.

Pelin toisessa osassa hypätään ajassa taaksepäin, ja tarkoituksena on löytää pelin keskeisenä hahmona esiintyvän Crazy Daven taco. Samainen taco, jonka Dave ensimmäisessä osassa pisteli napaansa. Pelaaja pääseekin matkustelemaan muinaiseen Egyptiin, merirosvojen sekaan ja Villiin länteen. Mashablen mukaan uusi versio on jopa ensimmäistä addiktoivampi. Pelin voi ladata ilmaiseksi iTunesista – ja siinähän se viikonloppu sitten menikin.