Koomikko antoi kuolevalle teinille Pamela Andersonin seksivideon

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen koomikko Chris Rock on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa viihdelehtien otsikoista. Hän on kuitenkin edelleen tehnyt runsaasti elokuvarooleja. Hänet nähdään tänä vuonna Grown Ups 2 -komediassa, jota tähdittävät myös muun muassa Adam Sandler ja Kevin James.

Nyt aikaisemminkin suorasanaisesta ulosannistaan tunnettu Chris Rock on tehnyt jokseenkin erikoisen paljastuksen. Rock oli vieraana koomikkokollega Jerry Seinfeldin Comedians In Cars Getting Coffee -nettisarjassa, jossa hän paljasti antaneensa pornovideon kuolevalle teinille.

– Olin tapaamassa 15-vuotiasta poikaa, jolla oli syöpä. Livautin hänelle Pamela Andersonin seksivideon. Hän on nykyään kuollut, Chris Rock kertoi Jerry Seinfeldille.

– Mutta hän eli vähän enemmän, Seinfeld vastasi taputtaen samalla Rockin paljastukselle.

Jerry Seinfeldin luomassa ja juontamassa Comedians in Cars Getting Coffee -sarjassa on nähty myös useita muita suosikkikoomikoita, kuten David Letterman, Larry David ja Ricky Gervais. Internetissä esitettävässä sarjassa koomikot jutustelevat samalla, kun he istuvat autossa noutamassa kahvia.