Jymy-yllätys löytyi kirjojen seasta: 10 500 dollaria rahaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Goodwill Industries on amerikkalainen yhtiö, joka pyrkii toimimaan hyväntekeväisyysjärjestön tavoin. Yhtiö esimerkiksi tarjoaa työpaikkoja pitkäaikaistyöttömille, ja se on tunnettu lukuisista kirpputoreistaan. Nyt eräs Goodwillin työntekijä on tehnyt huiman löydön.

KXTV 10 News uutisoi, että Lakiesha Williams -niminen nainen löysi erääseen liikkeeseen lahjoitettujen kirjojen välistä kirjekuoren, jossa oli 105 kappaletta 100 dollarin seteleitä. Amerikkalaisnainen vei löytyneet 10.500 dollaria tunnollisesti työnantajalleen. Williams kertoo kanavalle ajatelleensa, että joku on lahjoittanut summan järjestölle vahingossa.

Erikoisesta löydöstä on kuitenkin kulunut jo kuukausi, eikä kukaan ole tullut kyselemään rahojen perään. Goodwillin toimintaperiaatteisiin kuuluu, että suuria summia säilytetään kolme kuukautta sen varalta, että lahjoitus on tehty epähuomiossa. Jos omistaja ei ilmaannu, Williams tulee saamaan kymmenen prosentin, eli 1.050 dollarin osuuden lahjoitusrahoista rehellisyytensä kunniaksi.