Harmaantunut James Bond -tähti esitteli rantaryijynsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Irlantilainen näyttelijä Pierce Brosnan tunnetaan parhaiten James Bondin roolista. Äskettäin 60-vuotias Pierce kohtasi suru-uutisen, sillä mies menetti 42-vuotiaana munasarjasyöpään kuolleen Charlotte-tyttärensä. Parhaillaan näyttelijäkomistus lomailee Havaijilla.

Brosnan lomaili Yhdysvaltojen paratiisisaarella yhdessä vaimonsa Keely Shaye Smithin kanssa. Pariskunta polskutteli ja snorklasi meressä. Pierce on kerryttänyt silminnähden ikääntyneen miehen charmia ulkonäköönsä ja hän intoutui vilkuttelemaan faneilleen.

Munasarjasyöpä vei aikoinaan myös Brosnanin entisen vaimon, Cassandra Harrisin. Hän sai naisen kanssa yhden lapsen, Seanin, ja adoptoi tämän kaksi lasta, Charlotten ja Christopherin. Harris kuoli munasarjasyöpään vuonna 1991. Brosnan meni uudelleen naimisiin amerikkalaisen toimittajan, Keely Shaye Smithin kanssa. Parilla on kaksi lasta, Dylan ja Paris.