Nelosen hittisarja menettää naistähtensä – fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Greyn anatomia -sarja on lukeutunut fanien suosikkeihin jo vuosien ajan. Yhdysvaltalaissarjasta ollaan tähän mennessä tehty yhdeksän tuotantokautta. ABC-kanavan sarjaa ollaan suomessa nähty Nelosella. Nyt eräs suosikkisarjan tähdistä on kertonut jättävänsä sairaalasarjan.

Christina Yang -nimistä lääkäriä esittänyt Sandra Oh on kertonut, ettei hän palaa sarjaan tulevan kymmenennen tuotantokauden jälkeen. 42-vuotias näyttelijätär on ollut mukana sarjassa sen ensimmäisestä jaksosta lähtien. Hollywood Reporterin mukaan sarjan kirjoittajat eivät vielä ole päättäneet miten neitokainen kirjoitetaan sarjasta ulos.

– Luovasti, koen antaneeni kaikkeni, ja koen olevani valmis päästämään hänet menemään, Sandra Oh kertoo roolihahmostaan.

Kanadalaisnäyttelijätär tulee siirtymään televisiosarjan jälkeen muihin projekteihin. Neitokainen voitti Christina Yangin roolistaan Golden Globe -palkinnon vuonna 2006. Oh oli naimisissa ohjaaja Alexander Paynen kanssa kolme vuotta, mutta pariskunta erosi vuonna 2006. Tällä hetkellä kaunotar seurustelee muusikko Andrew Featherstonin kanssa.