Poliisi huijariyrityksestä: ”Varo! Tilisi laihtuu….”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset poliisit ovat viime kuukausina kunnostautuneet erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa on julkaistu useita hieman kieli poskessa kirjoitettuja raportteja viikonloppujen tapahtumista. Nyt Kanta-Hämeen poliisilaitos varoittaa kansalaisia laihdutuspillereitä myyvistä huijareista.

Forssalainen nainen tilasi pari viikkoa sitten kokeilupakkauksen laihdutuspillereitä neljän euron hintaan. Pillereiden tehoa kehon koostumukseen ei luultavasti ehtinyt tapahtua. Sen sijaan pankkitili laihtui nopeasti, sillä firma velotti suoraan tililtä 158 euroa.

Tämä kyseinen kotomaamme rajojen ulkopuolella toimiva Health Care Payment on onnistunut laihduttamaan jo kymmeniä tilejä. Mietiskelkää tarkasti ennen kuin tilaatte tältä firmalta tai vastaavilta mitään. Tuotteiden teho voi kohdistua ihan väärään paikkaan.

Tämä ohje vaikka vanha sanonta sanoo, että köyhtyä saa, muttei laihtua.

Vastaavanlaista varovaisuutta kannattaa noudattaa yleisemminkin hämäräperäisiltä vaikuttavissa myyntitilanteissa.