Rita Rusic nautiskeli rannalla näyttävästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Italialainen mallikaunotar Rita Rusic on ollut jo parin vuoden ajan seuratuimpia ikäryhmänsä edustajia ainakin maailman uimarannoilla. Reilusti yli viisikymppinen kaunotar on osoittanut useiden viihdelehtienkin sivuilla, että bikinivartalo voi olla upeassa kunnossa myös varttuneemmalla iällä.

Nyt Rita Rusic on jälleen kuvattu Floridan Miami Beachilla, jossa hän vietti aikaa itseään 14 vuotta nuoremman poikaystävänsä kanssa. Mallikaunottaren päällä nähtiin siniset bikinit, eikä hänen rantakuntonsa jättänyt kylmäksi tälläkään kertaa.

53-vuotias italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.