Salama iski autoon maantiellä – kännykät latautuivat täyteen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on nähty tänä kesänä voimakkaita ukkoskuuroja, ja lisää lienee vielä luvassa. Auto on tunnetusti turvallinen paikka olla ukonilmalla, sillä autossa sisällä olijat ovat suojassa salamaniskuilta. Auto sen sijaan saa usein vaurioita. Kuten tälläkin kerralla.

YouTubessa on nyt julkaistu video, jossa Yhdysvaltojen Utahissa maantiellä autoillut Morlockien perhe kuvasi videolla ukkosmyrskyä. Täysin yllättäen yksi salamoista iski kuitenkin autoon, ja tilanne tallentui samalla myös videolle.

Auton elektroniikka kuitenkin hajosi ja kolme neljästä renkaasta räjähti iskun voimasta rikki. Vasta myöhemmin perheen pojat huomasivat, että auton matkustajilla mukana olleet eletronisen laitteet olivat yllättäen latautuneet täyteen, CNET raportoi.