Virkailija varasti parkkikolikoita 158 000 euron arvosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rahan kanssa tekemisissä olevilta ammattikuntien edustajilta vaaditaan erityistä rehellisyyttä ja luotettavuutta. Toisille kuitenkin nousee äärimmäinen mielihalu panna muiden omistamaa varallisuutta myös omaan taskuun. Näin kävi ainakin parkkimittarimekaanikkona työskentelevälle James Bagarozzolle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Buffalossa parkkimittareiden kunnosta vastaava James oli varastanut kaupungin kolikkomittareista rahaa yli kahdeksan vuoden ajan. Mies haki kolikot suoraan mittareista, vei kotiinsa ja myöhemmin pankkiin 500 dollarin erissä. Hän käytti kaikki työpäivänsä aamut vuodesta 2003 lähtien siihen, että haki kolikoita noin 75 eri parkkimittarista.

Syynä varasteluun pidettiin miehen peliaddiktiota. Hän oli maksanut rahoilla tyttärensä opiskeluita, mutta suurin osa rahoista oli mennyt kasinolle. Hänen kodistaan löydettiin kolikoita yhteensä 35.500 euroa ja varastetun kokonaissumman on arvioitu nousevan peräti 158.000 euroon. Epärehellinen mekaanikko viettää seuraavat 2,5 vuotta vankilassa, Huffington Post raportoi.