7 miljoonaa brittiä ei ole koskaan käyttänyt internetiä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Internet on nykypäivänä suuri osa ihmisten arkipäivää. Moni tavallisista arkipäivän toiminnoista tehdään nykyään netin välityksellä, joten elämää ilman sitä on vaikea kuvitella. Nyt tuoreet luvut kertovat, kuinka moni ihminen elää Isossa-Britanniassa ilman internettiä.

Maan tilastokeskuksen julkaisemien lukujen mukaan Isossa-Britanniassa on yli seitsemän miljoonaa aikuista, jotka eivät ole koskaan käyttäneet nettiä. Tämä kattaa 14 prosenttia maan aikuisista kansalaisista. 45 prosenttia niistä, jotka eivät ole koskaan käyttäneet internettiä, ovat yli 75-vuotiaita, Daily Mail kertoo.

Tilastokeskuksen mukaan miehet ovat innokkaampia käyttämään uutta teknologiaa. Naisten keskuudessa oli enemmän niitä, jotka eivät ole koskaan käyttäneet nettiä. Kehitysvammoista kärsivät ihmiset ovat neljä kertaa muita todennäköisemmin eläneet koko elämänsä ilman verkossa surffailua.

– Internetin käyttö liitetään erilaisiin sosioekonomisiin ja väestötieteellisiin piirteisiin, kuten ikään, sukupuoleen, vammoihin, maantieteelliseen sijaintiin ja viikoittaisiin ansioihin, tilastokeskuksen raportissa kerrotaan.