Mystinen löytö hautausmaalta – onko tässä alienin pää?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maan alta saattaa aika ajoin löytyä mitä ihmeellisimpiä aarteita, ja joskus löydöt saavat leuan loksahtamaan yllätyksestä auki. Nyt Kroatiassa sijaitsevalta hautausmaalta on tehty mystinen löytö, jota on epäilty jopa alienin pääksi.

Siunatulla maalla työskennelleet miehet törmäsivät eriskummalliseen möykkyyn kaivettuaan maata noin metrin syvyyteen. Harmahtava avaruusolennon pään muotoinen kumimainen kappale tuoksui löydettäessä miesten partavedeltä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Sata 24 -lehdelle tarinan kertonut Medjimurjen pormestari Ivan Stefic paljasti medioille, että päätä säilytetään kaupungintalolla. Hänen mukaansa sillä on hämmästyttävä yhdennäköisyys avaruusolennon kanssa.

Monien muiden tahojen mielestä kyseessä on todennäköisesti jonkinlaisesta teollisuusjätteestä tai erikoisenmuotoisesta puun juuresta. Ghost Theory -sivuston bloggarin Henry Patersonin mukaan on hämmentävää, että alienin pää olisi näistä vaihtoehdoista rationaalisin selitys mysteerimöykylle.