Teinit ahdistelivat Niko Saarista: ”Sä haluut vaan per***tä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Big Brother -ohjelmasta kuuluisuuteen noussut Niko Saarinen tunnetaan aktiivisena bloggarina, ja hän kertookin kirjoituksissaan suhteellisen avoimesti ajatuksistaan. Mies nähtiin keväällä myös Subin Viidakon tähtöset televisiosarjassa.

Viidakon tähtöset nosti Saarisen jälleen ihmisten mieliin ja hänen fanikuntansa kasvoi suuresti alkukesän aikana. Niko on nyt kirjoittanut blogiinsa, että lisäkuuluisuus on tuonut mukanaan myös varjopuolia.

– Joskus tekee mieli avautua ja se hetki taitaa olla nyt, Niko kirjoitti blogiinsa.

Niko kertoi, että hän oli joutunut ystävänsä kanssa kolmen teinitytön piinattavaksi Helsingin keskustassa. Tytöt olivat ensin kinunneet julkkiksen nimikirjoitusta, ja kun Niko ei ollut sitä heille antanut, alkoivat tytöt haukkua miestä.

– ”Vitun homo”, ”Etsä voi olla noi diiva”, ”Sä oot ruma”, ”Sä haluut vaan persettä ja oot menossa paneen” ja mitä kaikkea kaunista päästittekään suustanne, Niko kirjoitti.

Mies muistuttaa teinejä ja muita innokkaita, että vaikka hän on julkisuuden henkilö, arvostaa hän yksityisyyttään esimerkiksi ystävänsä kanssa ravintolassa ruokaillessaan. Hän on kohdannut samanlaisia reaktioita esimerkiksi wc-käynneillä, jos ei ole kesken virtsaamisen suostunut antamaan nimikirjoitustaan.

– Oon maailman ystävällisin ja koitan ottaa kaikki ihmiset huomioon, mutta tänään maanantaina teitte mun olosta äärettömän epämukavan ja ahdistuneen, hän vielä jatkoi.