Totuus tulee teinien suusta: ”Kuivien nuudeleiden syöminen laihduttaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinitytöt painivat omasta mielestään joskus jopa kohtuuttomien ongelmien kanssa. Heidän päivänsä saattaa mennä pilalle jo siitä, ettei jääkaapista löydy aamupalaksi kuin pelkkiä kinkkusiivuja, vaikka he ovat sanoneet äidilleen miljoona kertaa syövänsä mielummin kalkkunaleikettä.

Nyt Ihan kiva elämä -niminen blogi esittelee kolmen hiprakassa olleen teinitytön elämänviisauksia. Pörrö-niminen bloggari kirjoittaa, että hän oli ensin sattumalta kuullut kolmikon keskusteluja parvekkeensa alapuolella, kunnes oli päättänyt kirjata juttuja ylös.

Kirjoittaja oli jäänyt kiinni salakuuntelemisesta, koska oli vahingossa revennyt nauruun viimeisen elämänohjeen kohdalla, missä neuvottiin pyytämään isältä rahaa terveyssiteisiin ja tampooneihin, koska silloin saa aina 50 euroa.

Lisäksi 16 – 17-vuotiaat teinitytöt olivat sanoneet muun muassa, että push-up -rintaliivejä ei saa käyttää eron jälkeen ainakaan kuukauteen, koska silloin eletään vielä suruaikaa. Eräs toinen elämänohje liittyi laihduttamiseen.

– Paras dietti on nuudelidietti. Kun syö ne kuivana ja ripottelee jauhot päälle, ei ruoka maistu ainaskaan kymmeneen tuntiin sen jälkeen, tytöt olivat blogin mukaan keskustelleet.