MTV3 avaa maksukanavansa viikonlopuksi – kaikki nämä kanavat ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikonloppuna televisiokatsojilla on kissanpäivät, kun MTV3 avaa MTV3 Total -maksukanavansa ilmaiseksi kaikkien katsottavaksi ilman rajoituksia. Ohjelmistossa on viikonloppuna muun muassa Belgian Formula 1 -osakilpailu sekä rallia, jalkapalloa, elokuvia ja lastenohjelmia.

23. – 25. elokuuta toteutuva kampanja avaa seuraavat kanavat:

MTV3 MAX (& HD)MTV3 MAX Sport 1 (& HD)MTV3 MAX Sport 2 (& HD)MTV3 JunioriMTV3 LeffaMTV3 FaktaMTV3 Fakta XL*MTV3 Sarja*MTV3 Komedia*C More Tennis*C More Extreme*C More Sport HD** kanava ei ole antennijakelussa

Formulakilpailun lisäksi viikonloppuna on tulossa muun muassa koko Beverly Hillsin Kyttä -elokuvatrilogia. Samaan kanavapakettiin kuuluvat C More -kanavat eivät sisälly ilmaisiin kanaviin.