Aubrey O’dayn rintamus pääosassa: ”Groove takaisin!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Danity Kane -tyttöbändistä tutuksi tullut poppari Aubrey O’Day yrittää lanseerata parhaillaan soolouraa ja työstää sooloalbumiaan. Neitokaisen Between Two Evils -levy nähnee päivänvalon vielä tänä vuonna.

Sillä välin 29-vuotias Aubrey viihdyttää fanejaan paljastavilla verkkokuvilla, joita voi seurata sosiaalisen median välityksellä aika ajoin. Tällä kertaa vaalea kaunotar kuvasi itseään beigeissä rintaliiveissä ja mustissa housuissa.

– Aubrey saa grooven takaisin, kirjoitti neitokainen Instagram-palveluun.

Aubrey O’Day on irlantilais-havaijilaista syntyperää. Hän liittyi Danity Kaneen vuonna 2006. Yhtye laittoi pillit pussiin vuonna 2009. Tänä vuonna julkisuuteen on tullut huhuja, että ryhmä olisi palaamassa takaisin yhteen neljän naisen voimin.