Itsemurhan tehnyt Cory Monteith saa oman Glee-tribuuttijakson

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuositun Glee-nuorisosarjan kuviot menivät uusiksi sen päätähden Cory Monteithin äkillisen kuoleman takia. Ohjelman tuottajat aikovat palkata 31-vuotiaana yliannostukseen menehtyneen miehen tilalle kaksi uutta näyttelijää, mutta samalla sarjan viidennen tuotantokauden aloitus myöhästyy viikolla.

Cory Moteithin kuolemaan aiotaan kunniottaa Glee-sarjassa erikoisjaksolla, joka käsittelee hänen hahmonsa poistumista. Fox Entertainment -tuotantoyhtiön puheenjohtaja Kevin Reily ei ole kommentoinut kuinka tähden esittämä Finn Hudson kirjoitetaan ulos sarjasta. Hän ei vahvistanut huhuja siitä, että Coryn hahmo kuolisi sarjassa päihteiden yliannostukseen.

Moteithille omistetun tribuuttijakson musiikkiesityksistä ansaittavat myyntitulot tullaan luovuttamaan hyväntekeväisyyteen kunnianosoituksena edesmenneelle tähdelle. Jakso tulee olemaan 26. syyskuuta Yhdysvalloissa alkavan Gleen viidennen tuotantokauden kolmas jakso.