Dr. Phil raivostuttaa: ”Seksiä humalaisen tytön kanssa?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuin televisiopsykologi Dr. Phil on monien ristiriitaisuuksien mies. Julkkistähti on uransa aikana herättänyt hämmennystä neuvomalla muita suhdeasioissaan, vaikka yksityiselämässä miehen on huhuttu olleen aggressiivinen.

Nyt Dr. Phil on saanut aikaan raivoryöpyn Twitter-palvelussa julkaisemalla viestin, jossa hän kyseli ihmisten mielipidettä arasta aiheesta. Hän nimittäin tiedusteli, mitä ihmiset ajattelivat alkoholin vaikutuksen alaisena olevan neitokaisen seksuaalisesta hyödyntämisestä.

– Jos tyttö on humalassa, onko OK harrastaa hänen kanssaan seksiä? Vastaa kyllä tai ei, kirjoitti Dr. Phil blogiinsa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kuuluisa televisiopsykologi laittaa sivustolle kyselyitä televisio-ohjelmaansa silmällä pitäen. Aihe herätti kuitenkin tällä kertaa Twitter-käyttäjissä vihan tunteita. Monet tuntuivat Huffington Post -lehden mukaan ajattelevan, että Dr. Phil halvensi naisia kysymyksellään.

– Jos Dr. Phil on humalassa, onko OK, että hän twiittaa? Kirjoitti Caissie St. Onge -niminen fani.

– Jos henkilö on naisvihaaja, onko OK vain kutsua häntä tästä lähtien Dr. Philiksi? Kommentoi Imran Siddiquee.

Dr. Phil sai entiseltä yliopistoaktivisti Carmen Riosilta viestin, jossa nainen kehotti julkkista paneutumaan seuraavaksi keskusteluohjelmassaan siihen, miten raiskaustapauksia voitaisiin ennaltaehkäistä. Miehen edustaja kertoi Daily Mail -lehdelle, että twiitin alkuperäinen tarkoitus oli herättää keskustelua aiheesta, eikä kyseessä ollut mikään vitsi.