Kristen Stewart toipui sydänsurusta – pokasi uuden miehen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime aikoina näyttelijäkaunotar Kristen Stewart on toipunut erosta, kun hänen suhteensa Robert Pattinsoniin ajautui karikkoiseen loppuunsa. Neitokainen on kuvattu useaan otteeseen surumielisenä punaisella matolla, mutta nyt tilanne näyttää kääntyneen parempaan suuntaan.

Uusimman Camp X-Ray -elokuvan kuvauksissa Kristen tutustui nimittäin vastanäyttelijäänsä Lane Garrisoniin, ja pari on viettänyt aikaa keskenään muun muassa Stewartin Los Felizin kotitalolla. Parin viimeisen viikon ajan Los Angeles on kuhissut näyttelijöiden romanssin etenemisestä.

– Kristen nautti Lanen seurasta ja hän vietti paljon aikaa naisen kotona. Garrison ei asu Los Angelesissa, joten kun he tulivat läheisiksi, hän muutti pois hotelliltaan ja asettui asumaan Kristenin asunnon vierassiipeen, kertoi lähde Yahoo! Omg! -sivustolle.

Kristenillä ja Lanella on ikäeroa tasan kymmenen vuotta, mikä on tasaisempi lukuarvo kuin tähtikaunottaren edellisimmässä salasuhteessa. Stewart erosi Pattinsonista siksi, että tapaili itseään 20 vuotta vanhempaa Rupert Sandersia, joka oli tuolloin kaiken lisäksi vielä perheellinen mies. Sittemmin ohjaajankin elämä on heittänyt kuperkeikkaa salasuhteen paljastumisen takia ja harkinnassa on ainakin avioero.

Garrison on herättänyt levottomuutta Stewartin lähipiirissä, koska mies suorittaa parhaillaan ehdonalaista rangaistustaan. Mies pidätettiin vuonna 2012 ex-tyttöystävänsä lyömisestä. Garrison on jäänyt aiemmin muun muassa kiinni rattijuopumuksesta, joka aiheutti 17-vuotiaan lukio-oppilaan kuoleman.