Majuri Blockfesteillä:”Varmaan kiipeen selkään loppuillasta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon kuluneen vuoden aikana noussut kotimainen räppäri Majuri esiintyy huomenna kotikonnuillaan, kun hän nousee Blockfestin lavalle. Kato ny äjjää ja Tyytyvåinen -hiteistä tunnettu artisti oli paikalla aistimassa tunnelmia jo tänään.

20130823-221433.jpg

Kuva: Santeri Saarinen, Stara

Staralle Majuri kertoi backstagella perjantain vapaaillan suunnitelmistaan.

– Tänään otetaan vähän rinkkiä tossa ja kattellaan hyviä keikkoja ja hyviä artisteja. Varmaan tuun kiipeen selkään sit loppuillasta. Blondi, brunette, punatukkainen. Kunhan on kaksi jalkaa ja kaksi kättä, niin toimii, Majuri kertasi samalla naismakuaan.

– Täältä löytyy ihan helvetin hyvännäköistä akkaa, kun käytiin noi emännät tossa läpi, kun kuljettiin tossa festarialueella. Kun ei vaan tiedä minkä ikäisiä ne on, kun pitää varmaan ajokorttia pyytää.

Vielä tässä vaiheessa Majuri ei suostunut kertomaan onko Tyytyväinen- kappaleessa vieraileva Pate Mustajärvi mukana huomisella Blockfestin keikalla.