Shauna Sandin niukka shoppailuasu käänsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Korkeakorkoiset kengät ovat 41-vuotiaan Playboy-pupu Shauna Sandin tavaramerkki. Losangelesilaisella rannalla olleet auringonpalvojat todistivat hiljattain naisen koroilla horjumista kuumalla hiekalla. Nyt turpeahuulinen realitytähti on yhdistänyt korkkarit jumppavaatteisiin.

Shauna Sand kävi huonekaluostoksilla Los Angelesin Sunset Boulevardilla sijaitsevassa sisustusliikkeessä. Massiivisiin aurinkolaseihin ja pinkkiin toppiin pukeutunut seksisymboli oli pannut jalkaansa tapansa mukaan huikeilla koroilla varustetut korkokengät.

Lisäksi vaatetukseen kuuluivat Nike-merkkiset mikroshortsit. Nainen oikeastaan näytti asukokonaisuudessa siltä, että hän oli poikennut huonekalukauppaan kesken jumppatunnin, sillä erotuksella, että hänen jalassaan komeili ainakin 15 senttimetrin korot.

Monen yllätykseksi 41-vuotias Shauna Sand on kunnostautunut myös opillisella tiellä, sillä neitokainen on saavuttanut korkeakoulututkinnon kansainvälisen liiketoiminnan koulutusohjelmasta Pariisissa. Nykyään hän on aikansa seksisymboli ja osallistuu parhaillaan ranskalaisen Hollywood Girls -realitysarjan kuvauksiin.